Hereford liellopa gaļas soļanka 🌶

Sastāvdaļas:
- L/L stilbiņš vai ribas
- L/L gulaša gaļa
- L/L Salami desa
- Kartupeļi
- Burkāni
- Sīpoli
- Konservēti tomāti
- Tomātu pasta
- Marinēti gurķi
- Čipotle pipari vai asā mērce
- Lauru lapas
- Sāls
- Cukurs
- Pipari
Pasniegšanai:
- Skābais krējums
- Kapāti zaļumi
- Citrona šķēlīte
Pagatavošana:
- Katlā apcep stilbiņu, ielej ūdeni, lauru lapas graudu piparus un vāra vismaz 2 h. Nosmeļ putas.
- Uz pannas apcep sakapātus sīpolus, liellopa gulaša gaļu un smalki sagrieztu liellopa Salami desu. Visu ber katlā.
- Tad apcep sarīvētu burkānu, salmiņos sagrieztus marinētus gurķus un tomātu pastu. Visu ber katlā.
- No katla izņem stilbiņu, sīki sagrieztu gaļu lieka atpakaļ katlā.
Katla sastāvam klāt pievieno kubiņos sagrieztus kartupeļus, konservētus tomātus, čipotle piparus, cukuru, sāli un maltus melnos piparus. - Vāra līdz kartupeļi ir mīksti.
- Pasniedz ar skābo krējumu, zaļumiem un citrona šķēlīti